Назад до меню
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
9:00 - 18:00 Вихiднi

Панель плоска VOX X3-05 "Горіх" 3,85 м, 0,96 м2

  • Модель:66258
  • Виробник: VOX SYSTEM МАХ-3
  • Наявність:Архів
  • Модель товару:1105213
  • Колір:Горіх
  • Текстура:Деревина

Фасадна панель з полівінілхлориду у вигляді дощатої обшивки з текстурою під дерево

Ціна:
539.98 грн/шт
Уточнити наявність
Переваги
Форма панелі у вигляді плоскої дошки, точно імітує натуральне дерево. А технологія термодруку відображає структуру і фактуру дерева на панелі. Панелі мають УФ-захист, що дозволяє істотно зберегти свій первісний вигляд весь 50-ти річний гарантійний термін служби. Міцність даної панелі перевищує норму в 3 рази, що відповідає характеристикам металу. При цьому матеріал легкий, що дозволяє не обтяжувати фасад будівлі так само і легкий монтаж, який більше схожий на збір конструктора, головне дотримуватись інструкції по монтажу. А спеціальні борозенки на панелях виконують функцію легшого стікання краплі води, що дозволяє панелям на фасаді залишатися чистими протягом декількох років. Обираючи панелі МАХ-3 ви отримаєте: - красу дерева; - міцність, як у металу; - легкість ПВХ.
Модель товару: 1105213
Колір: Горіх
Текстура: Деревина
Вага, кг: 1.848
Гарантія, рік: 50
Група горючості: Г2
Довжина, см: 385
Області застосування: Благоустрій фасаду будинку
Переваги: У технології виробництва VOX MAX-3 використовується сучасний метод потрійний екструзії, в якому кожен з трьох шарів відповідає за певні властивості фасадних панелей: Підвищена стійкість до ударів Рифлення на структурі імітують деревину і одночасно дозволяють вільно стікати воді, зменшуючи накопичення пилу на поверхні фасаду Стійкість до УФ-випромінювання Стійкість до перепадів температур вітростійкість 50 років гарантії Максимально ергономічні аксесуари і упаковка
Площа, м.кв.: 0.96
Сфера застосування: Фасады
Товарна категорія: Фасадні панелі
Товщина, мм: 1.4
Торгова марка: Vox System MAX 3
Ширина, см: 25
Група товарів: Панель
Відгуки
Написати відгук
Рейтинг
Який матеріал вибрати?
Який матеріал вибрати?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Як правильно змонтувати?
Як правильно змонтувати?
Які умови експлуатації?
Які умови експлуатації?
Допомога у виборі і розрахунку матеріалів
Консультація
+38 (044) 390-34-86
Електронна пошта
callcenter@mizol.com
Поширені запитання
Ви можете ознайомитися з питаннями користувачів нашого сайту і відповідями експертів на них. Також Ви можете задати своє питання і на нього підготують відповідь.
Чим виконати гідрозахист утеплювача в конструкції фасаду? Який гідробар'єр краще використовувати для фасаду під металопрофіль або сайдинг?
Питання
Добрий день! Конструкція фасаду з облицюванням сайдингом або металопрофілем - є вентильованим фасадом. Зовнішній шар утеплювача використовують тільки з негорючих матеріалів, тобто це завжди мінеральна вата. Мінеральну вату необхідно захищати від потрапляння в її товщу потоків зовнішнього повітря з вентзазору, щоб вона працювала як утеплювач на всю свою товщину, захищати від вологи, і водночас цей захисний шар має не заважати парам вологи виходити з вологи, тобто бути паропроникним. Тому, плівка Гідробар'єр не підходить для влаштування фасаду. Підходить супердифузійна мембрана Вітробар'єр
Відповідь
Матеріал виготовлення панелей З якого матеріалу дана панель, метал чи пластик?
Питання
Добрий день! Якщо йде мова саме про наші фасадні панелі, то вони всі виготовляються із ПВХ.
Відповідь
Який паробар'єр підходить для ізоляції вікон-кукушок, якщо стіновий "пиріг" сайдинг-вітробар'єр-плита осп?
Питання
Добрий день! Вибір пароізоляції покрівлі залежить від вологісного режиму експлуатації приміщення. Для приміщень з високим вологісним режимом (ванна кімната, кухня, басейн тощо) - Паробар'єр R110, з непостійним проживанням (дачі, котеджі, готелі тощо) Паробар'єр VAP, для решти типів цивільного житлового будівництва - Паробар'єр Н110.
Відповідь
Чи можна почати кріпити сайдинг без стартової?
Питання
Добрий день! У разі кріплення сайдинга без стартової планки - нижня частина сайдинга буде не закріплена, і при сильному вітрі може бути відірвана. Більше інформації з монтажу дивіться в інструкції.
Відповідь
Здрастуйте, чи можна підрізати панелі vox під арку. Які технічні рекомендації для влаштування каркаса, чи йдуть в комплекті елементи пристрою зашивки?
Питання
Добрий день! На даний момент, рішення обшивки арки фасадними панелями VOX - немає!
Відповідь
Добрий день! чи можна використовувати оздоблювальні планки (зовнішні кути, з'єднувачі) сайдинга VOX MAX-3 для панелей сайдинга Фасайдинг?
Питання
Добрий день! Відмінності в розмірах роз'єму для панелей планок VOX MAX-3 з Fasiding незначні, вони взаємозамінні. Дякую за запитання!
Відповідь
Добрий день, підкажіть, чи є у SYSTEM MAX-3 - фасадні панелі група горючості, як у мінеральній ваті?
Питання
Добрий день! Таких панелей немає, оскільки сайдингові панелі SYSTEM MAX-3 виконані з ПВХ матеріалів і мають ступінь горючості Г2 (помірної горючості), матеріали з мінеральної вати - НГ (негорючий).
Відповідь
1) Підшивка даху сайдингом підшита 2) стіна утеплена пінополістиролом з вентзазором в 10мм 3) пінополістирол підходить впритул до підшивки, але залишаються невеликі отвори в місцях, де стикується сайдинг між собою Питання: чи буде виходити волога з повітрям шляхом конвекції? Підшивка даху підшита сайдингом, до неї впритул підходить пінополістирол, але так як сайдинг з замочками, залишаються отвори. Через ці отвори може виходити повітря з вологою шляхом конвекції ??? Спасибі
Питання
Здрастуйте! Звісно ж, частково волога за допомогою конвекції виходити буде, але питання в тому, чи в достатній кількості для повного осушення конструкції та чи взагалі є в цьому необхідність? Можливо, Ваша конструкція буде осушуватися шляхом дифузії. Для більш детальної відповіді, нам треба розуміти наступне: 1) Яке облицювання фасаду? Сайдинг? Штукатурка? Облицювальна цегла? 2) Вентзазор 10 мм це між стіною і пінопластом або пінопластом і облицюванням? Оптимально, якщо Ви надішлете фото вузла примикання "фасад-карнизний звис" на пошту consulting@mizol.com Або зв'яжіться з нами за телефоном 050 566 78 78, або залиште свій і ми з Вами зв'яжемося.
Відповідь
Стіна з газобетону утеплена пінополістиролом, відстань між стіною і пінополістиролом 10мм? Пінополістирол примикає до підшивки даху (сайдинг), чи буде через замки сайдинга, невеликі отвори працювати конвекція в повітряному прошарку? Спасибі
Питання
Добрий день! На жаль, нам не до кінця зрозуміло, як саме влаштований Ваш фасад. У будь-якому разі замки сайдинга не є вентиляційними елементами, завдяки яким відбувається повітрообмін у вентильованому зазорі фасаду. Зв'яжіться з нами, будь ласка, за телефоном 050 566 78 78, щоб ми змогли детально обговорити Вашу конструкцію і відповісти на всі Ваші запитання!
Відповідь
Будинок стоїть на схилі. Я підрізав плити фасадні Вокс Солід під кутом і через це зрізав пази. Тепер не можу використовувати стартовий профіль. Що робити? Як тепер монтувати перший ряд?
Питання
Добрий день! У Вашому випадку необхідно використовувати замість стартової планки системи VOX Solid Brick або Solid Stone планку j-trim із системи VOX System Max-3. Для того, щоб дощова вода могла вільно стікати з планки j-trim необхідно влаштувати між її торцями зазор 1-2 см. Дякуємо за запитання!
Відповідь
Центр будівельної експертизи
VOX MAX-3 – фасадна панель, що вразить своєю міцністю

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Вентильований фасад та захист функціональності теплоізоляції

В даний час однією з будівельних тенденцій є зведення навісних стін з вентильованим фасадом.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Горючих матеріалів або негорючого матеріалу САЙДИНГ?

Створення пожежної безпеки - одне з головних питань при будівництві будь-якого будинку. Будинки з дерева, побудовані сто років тому, і сьогодні стоять як ні в чому не бувало, хоча дерево - один з легкозаймистих матеріалів.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Як обрати матеріал для відновлення фасаду?

Читати далі
Центр будівельної експертизи
ЯК обшити будинок сайдингом?

На території країн колишнього СНД традиція обшивати стіни «вагонкою», виготовленої з деревини, існує на протязі століть.

Читати далі
Вам знадобляться такі товари
Центр будівельної експертизи