Назад до меню
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
9:00 - 18:00 Вихiднi

Шиповидна мембрана Drainfol 400 (2x20 м)

  • Модель:37377
  • Виробник: ІЗОЛІТ
  • Наявність:В наявності
  • Модель товару:0

Drainfol - рулонна шиповидна мембрана висотою 8 мм, що виготовляється з поліетилену високої щільності (HDPE).

Ціна:
43.85 грн/м2
Мін. кількість
Замовити зараз Замовити в 1 клік
Переваги
Drainfol - рулонна шиповидна мембрана висотою 8 мм, що виготовляється з поліетилену високої щільності (HDPE) згідно стандарту EN 13967:2012.
Модель товару: 0
Висота шипів, мм: 8
Діапазон робочих температур, °С: от -40 до +80
Довжина, м: 20
Кількість шипів, шт./м.кв.: 1860
Колекція: Brick
Країна-виробник: Польща
Міцність на стискання, кН/м.кв.: 170
Межа міцності на розрив (MD/TD), кН/м.кв.: 5.5
Області застосування: Дренаж підземних і наземних частин будівель і споруд, а також захист основноЇ гідроізоляції. Крім цього, Drainfol використовується в якості відсічної гідроізоляції. Додаткова функція матеріалу - захист від проникнення радономістних газів.
Обсяг повітряного зазору, л/м.кв.: 5.3
Поверхнева щільність, г/м.кв.: 400
Пропускна спроможність, л/(с*м): 4.6
Товщина, мм: 0.4
Функції: Дренаж підземних і наземних частин будівель і споруд (пластовий і пристінний), дренаж експлуатованої покрівлі, а також захист основної гідроізоляції.
Ширина, м: 2
Матеріал: Поліетилен (HDPE)
Група товарів: Шиповидна геомембрана
Відгуки
Написати відгук
Рейтинг
Який матеріал вибрати?
Який матеріал вибрати?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Як правильно змонтувати?
Як правильно змонтувати?
Які умови експлуатації?
Які умови експлуатації?
Допомога у виборі і розрахунку матеріалів
Консультація
+38 (044) 390-34-86
Електронна пошта
callcenter@mizol.com
Поширені запитання
Ви можете ознайомитися з питаннями користувачів нашого сайту і відповідями експертів на них. Також Ви можете задати своє питання і на нього підготують відповідь.
Добрий вечір. Мені потрібно вкласти супердифузійну мембрану на ґрунт. Міняю підлогу в спальні через велику вогкість. На неї насиплю керамзит між лагами, потім знову мембрану і на верх фанеру і залакірую. Після зими перевірю вологість, розкрию і якщо все добре, то кину леноліум. Діти можуть воду пролити. Чим склеїти мембрану підкажіть, і чи потрібно. І яким боком на ґрунт її укладати-RoofOk PRO 145
Питання
Доброго дня! У Вашому випадку, щоб не було вогкості, необхідно використовувати інший матеріал. Наприклад шипоподібну геомебрану Ізоліт з проклеюванням її нахлестів у два ряди стрічкою К2. Ізоліт є водо- і паронепроникним. Цей матеріал не пропускатиме пари вологи з ґрунту і захистить конструкцію від капілярного підйому вологи з ґрунту. Супердифузійна мембрана в даній конструкції не може бути застосована, її слід застосовувати в конструкції "вентильоване підпілля", коли між ґрунтом і супердифузійною мембраною є вентильований зазор.
Відповідь
УФ стійкість шипоподібної геомембрани ІЗОЛІТ Здрастуйте! Чи є обмеження за часом перебування геомембрани Ізоліт на відкритому повітрі? Чи боїться вона УФ випромінювання?
Питання
Добрий день! Згідно з технічною документацією - ця шиповидна геомембрана стійка до УФ-випромінювання. Але тим не менш, вона призначена і використовується в конструкціях, під час експлуатації яких, геомембрана закрита. Тобто не проводилося її тестування як для матеріалу, який весь свій термін служби перебуває під сонцем.
Відповідь
Добрий день! скажіть, чи можу я накрити дерев'яний склад не руберойдом, а Геомембраною (шипоподібною зокрема)? спасибі
Питання
Добрий день! Шипоподібна геомембрана не є гідроізоляцією для покрівлі як основна гідроізоляція, оскільки не відповідає вимогам згідно з ДБН В.2.6-220:2017. В якості гідроізоляції для плоскої покрівлі можете так само розглянути ПВХ або ТПО мембрани Flagon.
Відповідь
НЕОБХІДНА ГІДРОІЗОЛЯЦІЙНА ПЛІВКА ЯКУ НЕОБХІДНО ВИКОРИСТАТИ НА ВУЛИЦІ НА ПЕРІОД ВІДСУТНОСТІ ОБМОСТКИ. ЩО ПОРАДИТЕ? ДОБРОГО ДНЯ. НЕОБХІДНА ГІДРОІЗОЛЯЦІЙНА ПЛІВКА ЯКУ НЕОБХІДНО ВИКОРИСТАТИ НА ВУЛИЦІ НА ПЕРІОД ВІДСУТНОСТІ ОБМОСТКИ. ЩО ПОРАДИТЕ?
Питання
Доброго дня! Для відведення води від фундаменту будівлі рекомендується використовувати геомембрану ІЗОЛІТ Cottage. Вона не тільки відводитиме воду, а також, завдяки, своїм високим міцнісним  характеристикам виконуватиме роль розділяючого шару між грунтом і несучим шаром, що виключає просадку відмостки
Відповідь
Доброго дня, шиповидна геомембрана шириною 1,5 м, яка максимальна товщина, я хочу використовувати як вимощення, зверху насипати щебінь, яку порадите?
Питання
Добрий день! Товщини шиповидної геомембрани 0.4-0.9 мм, висота шипа 8, 10 і 20 мм. З метою використання геомембрани ІЗОЛІТ для м'якого вимощення буде достатньо товщини 0.4 тобто ІЗОЛІТ
Відповідь
Здрастуйте, мені потрібна мембрана для влаштування підлоги по ґрунту, що ви порадите?
Питання
Добрий день! Якщо у Вас низький рівень ґрунтових вод, то достатньо буде застосувати відсічну гідроізоляцію з шиповидної геомембрани Ізоліт® з проклеюванням напусків бутилкаучуковою стрічкою К2 Ізол.
Відповідь
Доброго дня! Як кріпиться мембрана Ідоліт на вертикальну стінку-цоколь
Питання
Добрий день! Шипоподібна геомембрана ІЗОЛІТ кріпиться на вертикальній поверхні за допомогою Z-подібної притискної планки або цвяхами завдовжки 35 мм із герметизувальними капелюшками.
Відповідь
Добрий день. Чи можна використовувати мембрану ізоліт для гідроізоляції підвалу?
Питання
Добрий день! Шипоподібна геомембрана Ізоліт є водонепроникним матеріалом, але водночас вона не є напірною гідроізоляцією, це означає, що є ймовірність того, що в місці напуску мембрани (навіть якщо проклеювати, зварювати, або інакше герметизувати місце напуску) під впливом напору води буде текти. Тобто, якщо розрахунковий рівень підняття ґрунтових вод вищий, ніж підошва фундаменту, або ймовірне скупчення води під напором біля стін підвалу, застосовувати Ізоліт як гідроізоляцію не можна. Використовувати шипоподібну геомембрану Ізоліт як відсікаючу гідроізоляцію (капіляропереривну) - можна. Дякуємо за запитання!
Відповідь
Яка товщина мембрани?
Питання
У нас в асортименті присутні супердифузійні мембрани Євробар'ертм, Вітробар'ертм, шипоподібна мембрана Ізоліттм, ПВХ і ТПО мембрани Flagonтм. До того ж, у кожній з категорій ще присутній свій модельний ряд з різною товщиною. Уточніть, будь ласка, товщина якої саме мембрани Вас цікавить? Для більш оперативної консультації можете зв'язатися з нами за телефоном 050 566 78 78 78 Дякуємо за запитання!
Відповідь
Вітаю! Чи можна використовувати "Ізоліт" - шипоподібну мембрану як один із шарів дренажу під футбольне поле? І яка ціна. Дякую.
Питання
У певних конструкціях футбольних полів є необхідність використання шиповидної геомембрани Ізоліт. Опишіть будь ласка більш докладно як виглядає конструкція футбольного поля, що цікавить Вас. Для оперативності вирішення питання пропонуємо Вам зв'язатися з нами за телефоном 050 566 78 78 або залиште свої контакти, і ми зв'яжемося з Вами.
Відповідь
Центр будівельної експертизи
Скатної покрівлі: ЩО ТАКЕ «КРОВЕЛЬНИЙ ПИРІГ»?

Будь-який будинок має мати правильно спроектовану і міцну дах, так як вона найбільше схильна до атмосферних впливів. Протягом всього періоду експлуатації на неї впливають атмосферні опади, сильні пориви вітру та інтенсивне сонячне випромінюючи

Читати далі
Центр будівельної експертизи
БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ фасаду БУДИНКУ

Фасад будинку - це візитна картка його господаря, це та родзинка, яка перетворює звичайне будова в цікавий будинок.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
КОМПЛЕКС МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ГРАМОТНОЇ ЕКОНОМІЇ

Часто під кінець будівництва залишається мало грошей, а ще не готова водостічна система і не підшиті карнизи. Потрібно заощадити, але при цьому купити водостік, який не потече і не вигорить через декілька років. У цій статті ми познайомимо вас з ПВХ водос

Читати далі
Думки експертів
Погляд європейців на культуру будівництва дахів в Україні. Спостереження і висновки

Партнери MIZOL з канадської компанії IKO відвідали Україну і проаналізували стан українських дахів. Мартін Матвей і Нік Коккеленберг поділилися з нами своїми враженнями і відзначили, що на даний момент серед покрівельного матеріалу домінує стара

Читати далі
Центр будівельної експертизи
СОФИТ - продумати підшивки карнизних звисів

Коли мова йде про власний будинок, такому довгоочікуваному і пещеному в мріях, уваги вимагає кожна деталь. Навіть карнизная підшивка.

Читати далі
Вам знадобляться такі товари
Центр будівельної експертизи