Назад до меню
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
9:00 - 18:00 Вихiднi

Геотекстиль DuPont Typar SF-27 (5.2x200м)

  • Модель:27267
  • Виробник: Typar
  • Наявність:Під замовлення
  • Модель товару:1105216

Typar SF - це тонкий, термічно скріплений, водопроникний нетканий геотекстиль, виготовлений з безпреривних 100% поліпропіленових волокон.

Ціна:
38.88 грн/м2
Мін. кількість
Замовити зараз Замовити в 1 клік
Переваги
Typar SF - це тонкий, термічно скріплений, водопроникний нетканий геотекстиль, виготовлений з безпреривних 100% поліпропіленових волокон. Завдяки унікальній технології, запатентованої компанією DuPont (Люксембург), Typar SF має високий початковий модуль пружності (жорсткість), оптимальний подовження (не більше 55%) і високу однорідність. Така комбінація властивостей дозволяє матеріалу з високою ефективністю виконувати свої функції, такі як поділ і зміцнення, фільтрація і дренаж. Матеріал має стійкість до вологи і хімічних сполук, зокрема, до кислот і лугів. Матеріал не схильний до гниття і розкладання в грунті напротязі більше 100 років.
Модель товару: 1105216
Водопроникність при навантаженні 200 кН/м.кв., 10(-4) м/с: 3.1
Граничне подовження, %: 40
Довжина, м: 200
Країна-виробник: США
Області застосування: 1. Під'їздні шляхи; 2.Промислові підлоги; 3. Стоянки транспорту; 4.Пішохідні доріжки та тротуари; 5. Дренажні системи і системи каналізації; 6. Фундаменти та підземні споруди; 7. Плоскі покрівлі: інверсійні, експлуатовані, "зелені"; 8. Благоустій територій.
Опір до статичного продавлювання CBR, кН: 0.75
Поверхнева щільність, г/м.кв.: 90
Продавлювання конусом, мм: 45
Розмір пір О90w, мкм: 175
Серія: SF 27
Сумісна щільність: Геотекстиль 100
Товщина при навантаженні 2 кН/м.кв., мм: 0.31
Функції: Поділ і зміцнення шарів грунту, захист дренажного шару від попадання дрібних ґрунтових часток, а також запобігання механічних пошкоджень гідроізоляційного матеріалу або утеплювача в процесі монтажу і експлуатації.
Швидкісний індекс VIH50, мм/с: 100
Ширина, м: 5.2
Матеріал: Поліпропілен (PP)
Група товарів: Нетканий термічно скріплений
Відгуки
Написати відгук
Рейтинг
Який матеріал вибрати?
Який матеріал вибрати?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Як правильно змонтувати?
Як правильно змонтувати?
Які умови експлуатації?
Які умови експлуатації?
Допомога у виборі і розрахунку матеріалів
Консультація
+38 (044) 390-34-86
Електронна пошта
callcenter@mizol.com
Поширені запитання
Ви можете ознайомитися з питаннями користувачів нашого сайту і відповідями експертів на них. Також Ви можете задати своє питання і на нього підготують відповідь.
Який мінімальний відпуск ГЕОТЕКСТИЛЮ TYPAR SF-32 ви здійснюєте? Чи можу я придбати у вас 3 м погонних даного геотекстилю?
Питання
Добрий день! Так, можете. Мінімальне замовлення від 1 погонного метра.
Відповідь
Доброго дня. Цікавить тканинний геотекстиль, який укладатиметься на терасу 9 на 3,5 м. Кут нахилу 7 см на 3,5 м. На наявну поверхню євроруберойд верхній шар, під садовий паркет. Що можете порадити?
Питання
Добрий день. На жаль, не до кінця зрозуміле питання. Подивіться нашу типову конструкцію з терасною дошкою і якщо у Вас залишаться питання наберіть - 050 566 78 78.
Відповідь
Здрастуйте! Мені необхідно порівняння Вашого геотекстилю з геотекстилем цього виробника dortex.ua/ Чим Ваш кращий? застосування - під нижній шар щебеню для дренажного поля.
Питання
Добрий день! Typar® SF - це тонкий термічно скріплений, водопроникний нетканий геотекстиль, виготовлений з безперервних 100% поліпропіленових волокон. Ці геотекстилі некоректно порівнювати, оскільки під час влаштування геотекстилю під нижній шар щебеню для дренажного поля важливими механічними характеристиками, окрім розміру пір і водопроникності, є: міцність на розрив, грейферна міцність, статичне продавлювання СВR, а в цьому технічному аркуші їх не вказано. Більш детальну інформацію про Typar® SF Ви можете знайти за посиланням.
Відповідь
Фундменту типу УШП який геотекстиль рекомендуєте? Доброго дня, в конструкцію фундменту по типу УШП який геотекстиль рекомендуєте?
Питання
Доброго дня! З метою розділення і зміцнення основи різнофракційних шарів і підвищення міцності конструкції загалом рекомендуємо використовувати термічно скріплений геотекстиль Typar SF 56. Геотекстиль Typar SF є ідеальним матеріалом для роздільного і зміцнювального шару в різних конструкціях завдяки своїй міцності, довговічності, механічним і гідравлічним характеристикам.
Відповідь
Цікавить розділення ґрунту і ЩПС С5 - підібрали Геотекстиль TipptexBS (B). І армування асфальтобетону. Хаотичні тріщини "черепашка". Зверху хочемо прокласти вирівнювальний 3 см і верхній 5 см. Що підібрати в цьому випадку?
Питання
Добрий день! Для поділу ЩПС С5 як альтернативу TipptexBS так само можете розглянути варіант з Typar SF, обидва варіанти підходять. Для армування, а також позбавлення від тріщин рекомендуємо застосувати склосітку Asphaltex Glass додатково просочену бітумною емульсією.
Відповідь
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи обов'язкова сертифікація геотекстилів для дорожнього будівництва в Україні?
Питання
Добрий день! З 1 січня 2018 року обов'язкову сертифікацію в Україні скасовано.
Відповідь
Підкажіть, будь ласка, коефіцієнт теплопровідності геотекстилю Typar SF56 і товщину і мембрани Logicroof
Питання
Здрастуйте! Теплопровідність геотекстилю Typar SF 56 не було визначено лабораторним шляхом, оскільки в цьому немає необхідності. Орієнтовно, вона становить 0,16-0,22 Вт/м-°С (як для поліпропілену). Товщина геотекстилю Typar SF 56 - 0,57 мм при навантаженні 2кН/м2; 0,48 мм при навантаженні 200 кН/м2. Щодо характеристик мембрани Logicroof, на жаль, допомогти не зможемо, оскільки цей продукт не входить до нашого асортименту. Дякуємо за запитання!
Відповідь
Добридень. Цікавить стрічка для проклеювання нахлестів геотекстилю
Питання
Добридень! Геотекстиль (Typar SF або Tipptex) укладається внахлест без додаткового скріплення стрічками. Якщо для зручності виконання робіт Вам необхідно скріпити геотекстиль, у місці нахльосту можна зробити прихватку геотекстилю за допомогою будівельного фена (апарата гарячого повітря). Дякую за питання!
Відповідь
де можна купити Тайпар 77 або вище обсяг 30 м.кв.
Питання
Добрий день! Ця марка нетканого термічно скріпленого геотекстилю Typar не підтримується в Україні. Термін поставки від 4-8 тижнів. Можемо Вам запропонувати як альтернативу складську позицію - Typar SF 56. Для обговорення питання доцільності заміни Тураг SF 77 на Тураг SF 56 зв'яжіться з нами будь ласка за телефоном - 050 566 78 78 Дякуємо за питання!
Відповідь
У чому принципова різниця між геотекстилем Tipptex і TyparSF?
Питання
Здрастуйте! Принципова різниця полягає в способі виробництва. Tipptex BS - нетканий голкопробивний (механічно скріплений) геотекстиль з подальшим термічним зміцненням. За рахунок термоусаженності він має значно поліпшені механічні характеристики порівняно зі звичайним голкопробивним геотекстилем. Typar SF - нетканий термічно скріплений геотекстиль, виготовлений з нескінченних волокон. За рахунок цього, він має високі початкові механічні характеристики та високі фільтраційні властивості. Якщо підсумувати: Tipptex BS - має відмінні міцнісні, але малі фільтраційні властивості. Оптимально працює як захисний і розділювальний шар. Typar SF - має відмінні міцнісні та фільтраційні властивості. Оптимально працює як розділювальний, фільтраційний і стабілізувальний шар. Дякуємо за запитання!
Відповідь
Проекти та рішення
Тканий і не тканий геотекстиль

Не так давно в будівельній індустрії з'явився новий матеріал геотекстиль, який відразу ж підкорив фахівців своїми унікальними технічними характеристиками.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Тканий і нетканий ГЕОТЕКСТИЛЬ

Не так давно в будівельній індустрії з'явився новий матеріал геотекстиль, який відразу ж підкорив фахівців своїми унікальними технічними характеристиками.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Як правильно монтувати сходи на горище

Ця стаття буде корисною і тим, хто вирішив встановити горищні сходи власними руками, і тим хто хоче проконтролювати чи правильно виконують монтаж запрошені спеціалісти.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Відеоінструкція по монтажу водостічних систем PROFIL

Читати далі
Центр будівельної експертизи
ППС VS ЕППС. ЩО КРАЩЕ?

Особливості нашої кліматичної зони, як втім, і високі ціни на газ та електрику, все частіше і частіше призводять до думки, що настав час впритул зайнятися питанням економії енергоресурсів, утепливши стіни квартири або заміського котеджу. Тим більше, що до

Читати далі
Раніше, Ви переглядали
Вам знадобляться такі товари
Центр будівельної експертизи