Назад до меню
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
9:00 - 18:00 Вихiднi

Супердиффузійна мембрана Євробар'єр Q160

  • Модель:1527
  • Виробник: Євробар'єр
  • Наявність:В наявності
  • Модель товару:0

Ціна:
65.36 грн/м2
Мін. кількість
Замовити зараз Замовити в 1 клік
Переваги
Мембрана забезпечує найкращі показники гідроізоляції, паропроникності та вітрозахисту під час монтажу в складних погодних умовах та під час монтажу на дахах важких конструкцій. Мембрана армована поліпропіленовою сіткою, її гранична міцність при розтягуванні досягає 420 Ньютон у поздовжньому та поперечному напрямку. Це дозволяє монтувати мембрану на дахи з низьким кутом нахилу і при великій відстані між кроквами. Завдяки комбінації високої міцності та низької повітропроникності, мембрана може витримувати силу вітру до 25 м/с при цьому зберігати теплофізичні властивості теплоізоляції на високому рівні. Евробарьер® Q160 має чудову функцію гідроізоляції, витримує висоту водяного стовпа до 500 см і класифікуєтеся як стійка до сильних дощових опадів за результатами тестування на «динаміку дощу».
Модель товару: 0
Вага, кг: 12
Висота, м: 0.18
Водонепроникність, клас: W1
Довжина, м: 50
Країна-виробник: Чехія
Міцність при розтягуванні, Н/50 мм: 420
Паропроникність, г/м.кв./24 год: 1400
Паропроникність, м: 0.02
Поверхнева щільність, г/м.кв.: 160
Призначення: Гідроізоляція
Тип: Мембрана
Торгова марка: Євробар'єр
Ширина, м: 1.5
Відгуки
Написати відгук
Рейтинг
Який матеріал вибрати?
Який матеріал вибрати?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Як правильно змонтувати?
Як правильно змонтувати?
Які умови експлуатації?
Які умови експлуатації?
Допомога у виборі і розрахунку матеріалів
Консультація
+38 (044) 390-34-86
Електронна пошта
callcenter@mizol.com
Поширені запитання
Ви можете ознайомитися з питаннями користувачів нашого сайту і відповідями експертів на них. Також Ви можете задати своє питання і на нього підготують відповідь.
У нас старий будинок дідуся, бабусі, 64 м кв. хочемо утеплити дах (підлогу горища). Дах не тече, зверху шифер. Конденсату в будинку немає. Двоконтурний котел. Але в зиму дуже холодно. Майстри пропонують оскільки останній шар підлоги горища йде глина 10см, що не потрібно стелити паробарер (його функцію буде виконувати глина). товщину мінеральної вати рекомендують 15 або 20 см. І кажуть, що зверху мінеральної вати можна покласти агроволокно (а не гідроізоляцію, бо не достатньо коштів, щоб нарощувати балки, щоб робити над мінватою вентиляційний простір, і дах водостічний, ніде не протікає. Чи можна так робити тобто на глину кладемо мінвату між балками. А зверху минути агроволокно, а потім кілька листів ОSВ.S і яку краще товщину мінвати. Дуже вдячна буду за відповідь
Питання
День добрий. Глина дійсно може виконувати функцію пароізоляції, але для цього її слід перевірити на наявність тріщин або іншу неоднорідність, особливу увагу слід звернути на місця примикання глини до стін, комунікацій тощо. У разі, якщо Ви вирішите відмовитися від шару пароізоляції, особливо ретельно слід виконати вентиляцію горища, щоб усі надлишки водяної пари могли вийти. Для описаного Вами перекриття неопалюваного горища згідно з ДБН В.2.6-31:2021 "Теплова ізоляція та енергоефективність будівель" для першої та другої температурної зони товщина утеплювача з мінеральної вати складає 25см (кратність плит 5см). Якщо закривати утеплювач плитами OSB, то їх потрібно або перфорувати, або укладати неширокі листи з широким зазором, щоб була можливість вентилювати простір між OSB і утеплювачем. За технологією для захисту утеплювача від намокання та охолодження (через вентиляцію приблизно 5 см верхнього шару м'якого утеплювача не працює як утеплювач через те, що там гуляє холодне повітря) слід використовувати супердифузійну мембрану, яка при цьому вільно пропускає надлишки водяної пари з товщі утеплювача. Агроволокно не виконує функції супердифузійної мембрани і не протестоване на роботу в таких конструкціях.
Відповідь
Чи можна підпокрівельну мембрану залишити на зиму на покрівлі без покрівельного покриття? Чи не втратить свої властивості мембрана на покрівлі без накриття на зиму
Питання
Добрий день! Згідно з європейськими будівельними нормами підпокрівельні мембрани не призначені для консервації покрівлі на зиму, а мембрана має бути закрита покрівельним покриттям або тимчасовим покрівельним покриттям протягом 2-3 тижнів після її укладання.
Відповідь
Добрий день! Що краще і надійніше використовувати в вентильованому фасаді - Вітробар'єр 85 або Євробар'єр 115 або ще з більшою щільністю?
Питання
Добрий день! Для вентфасаду як вітро/гідро захисту цілком достатньо характеристик супердифузійної мембрани Вітробар'єр 85. Вітро/гідро ізоляційні та механічні характеристики супердифузійної мембрани Євробар'єр 115 перевершують характеристики мембрани Вітробар'єр 85, адже мембрана Євробар'єр 115 призначена для застосування на покрівлі, де механічні та гідравлічні навантаження більші, ніж на фасаді, в той час як мембрану Вітробар'єр 85 як підпокрівельну гідроізоляцію застосовувати не можна. У плані надійності, так, мембрана Євробар'єр 115 надійніша, але вона і дорожча. Немає економічної доцільності на фасаді застосовувати Євробар'єр 115 замість Вітробар'єр 85
Відповідь
Чи можна використовувати 135 євробар'єр для влаштування покрівель з цементно-піщаним покриттям з градусом накону 35 і бажано посилання на українські джерела, які це допускають чи ні.
Питання
Добрий день! Звичайно можна, єдиними обмеженнями застосування для супердифузійної мембрани Євробар'єр Плюс (поверхнева щільність - 135 г/м2) є: - крок крокв, на які вона повинна укладатися, крок повинен бути не більше 120см; - кут нахилу покрівлі, від 17 градусів Українські будівельні нормативні документи ніяк не пов'язують тип покрівельного покриття і тип супердифузійної мембрани. Єдиними вимогами ДБН В.2.6-31 "Покриття будівель і споруд" до супердифузійної мембрани є вимога на те, що вона повинна бути в конструкції мансардного даху (п. 6.3.1) та що мінімально необхідна паропроникність мембрани повинна бути не меншою за 900 г/кв.м на добу (п. 8.7). Для супердифузійної мембрани Євробар'єр Плюс цей показник становить понад 1400 г/кв.м на добу.
Відповідь
Під час монтажу обрешітки на Євробар'єр потрапило масло з ланцюгової пилки. Як це вплине на властивості мембрани? Чи потрібен ремонт? Під час монтажу обрешітки на євробар'єр потрапило масло з ланцюгової пилки. 10-15 плям діаметром 15-25 см. Як це вплине на властивості мембрани? Чи потрібен ремонт?
Питання
Добрий день! Виробник не проводив спеціальних випробувань щодо стійкості супердифузійної мембрани Євробар'єр на основі поліпропілену до дії мінеральних олій. Вважається, що мінеральні оливи незначно погіршують властивості поліпропілену за кімнатної температури, і зі збільшенням температури деструктивні процеси в поліпропілені поступово посилюються. І за температури вище 100°C поліпропілен починає розчинятися. Ми пропонуємо Вам провести тест на водоізоляційні властивості мембрани в місцях контакту з маслом. А саме, вилити кілька відер води на місце контакту, після чого перевірити сухість мембрани з тильного боку. Якщо суха - тест пройдено. Намокла - потрібна заміна мембрани.
Відповідь
Добрий день. Планую укладати супердифузійну мембрану євробар'єр. Якої марки ще не вибрав. Що порадите? Контробрешетка товщина 7 см. Решетування 100 на 30. Металочерепиця колір графіт. Виникли фінансові проблеми. Чи можливо зверху обрешітки тимчасово накрити тентом від сонця? Чи простоїть мембрана рік якщо буде накрита?
Питання
Добрий день! Для теплої покрівлі з кроком крокв до 1,2 м підійде супердифузійна мембрана Євробар'єр 115. Для холодної покрівлі підійде плівка Антиконденсат. З приводу захисту мембрани тентом, відповідь залежить від захисних властивостей тенту. Захист тенту від УФ має бути від 90%. Тент не має бути прозорим, на просвіт промені сонця не повинні проходити крізь матеріал тенту. Водночас необхідно забезпечити вентильований зазор між Євробар'єром і тентом, для того, щоб мембрана не перегрівалася. Можливо, якщо Ви ще не уклали мембрану, Вам буде простіше укласти її після консервації даху.
Відповідь
Добрий день, а чи можна використовувати євробар'єр у холодному горищі замість гідробар'єру????
Питання
Добрий день! Можна використовувати для всіх покрівельних покриттів, крім металевих. Для них все ж краще використовувати плівку Антиконденсат.
Відповідь
Чи потрібно супердифузійну мембрану заводити вертикально на стіну при влаштуванні перекриття техповерху? Вітаю. Чи потрібно супердифузійну мембрану заводини вертикально на стіну?і на скільки утеплення техповерху мінватою (парізол, вата, мембрана, дошки) дякую
Питання
Доброго дня! Якщо перекриття техповерху експлуатуватись не буде - то заводити супердифузійну мембрану на стіну не обов'язково. Якщо ж буде експлуатуватись - то слід завести, щоб у разі, наприклад, пролиття рідини, вона не потрапила на утеплювач.   За ДБН В.2.6-31:2016 "Теплова ізоляція будівель" для перекриття та покриття технічних поверхів мінімально допустимий опір теплопередачі для першої температурної зони складає 4,95 м2*К/Вт, та 4,5 м2*К/Вт для другої. З врахуванням кратності товщини м'якого мінераловатного утеплювача 50мм для виконання вимог ДБН В.2.6-31:2016 необхідно влаштувати 200мм мінераловатного утеплювача в конструкції перекриття чи покриття технічного поверху як для першої, так і для другої температурних зон.
Відповідь
Чому промокає мембрана юта 115 через 2 роки?
Питання
Добрий день! Варіантів може бути багато. Основні причини це: - мембрана довгий час піддавалася УФ випромінюванню; - на мембрану потрапили антипірени або інші хімікати, якими обробляють дерево; - не був влаштований вентильований зазор між мембраною і покрівельним покриттям, що призвело до температурного шоку; - виробничий брак. Для того, щоб краще розуміти, що саме трапилося з мембраною, надішліть будь ласка фото мембрани на розкритій покрівлі на пошту clientcenter@euroizol.com .
Відповідь
Добрий день. Для утеплення приватного будинку з постійним проживанням чи має сенс використовувати Паробар'єр VAP? Євробар'єр, базальтова вата, паробар'єр VAP, гіпсокартон?
Питання
Добрий день! Паробар'єр VAP - це продукт нового покоління, який завдяки зменшеному значенню опору дифузії водяної пари, як порівняти зі звичайними пароізоляційними плівками, дає змогу досягти в приміщенні мікроклімату, схожого на мікроклімат дерев'яного будинку. Тобто, за інших рівних умов, у приміщенні з Паробар'єр VAP "легше дихати", ніж у приміщенні зі звичайною пароізоляційною плівкою. Але, через, знову ж таки, порівняно малий опір дифузії водяної пари, Паробар'єр VAP не можна використовувати для ванних кімнат, кухонь, басейнів та інших приміщень з постійною підвищеною вологістю. Також його не можна використовувати у високогір'ї, там як там в рази більший тиск водяної пари. Якщо підсумувати, Паробар'єр VAP - чудове рішення для житлових приміщень без підвищеної вологості і розташованих не у високогір'ї.
Відповідь
Статті / Огляди
ДУМАЙ ЗАРАЗ, ЩОБ НЕ АДАПТУВАТИ НАВЕСНІ!

Кожен з нас мріє про те, щоб побудувати свій ідеальний будинок, в якому ви і ваша сім'я будуть відчувати себе захищено, тепло і затишно. Але на шляху досягнення своїх бажань ми неминуче стикаємося з труднощами. Що ж робити, якщо не встиг добудувати будино

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Євробар'єр ™ 100% ЗАХИСТ ВІД ВОДИ

У 2008 році JUTA провела випробування підпокрівельних мембран Евробарьер ™ на стійкість до сильних дощових опадів, щоб довести високу якість водонепроникності цих будівельних матеріалів. В цьому році ми провели випробування Евробарьер ™ своїми силами.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
ЯК обшити будинок сайдингом?

На території країн колишнього СНД традиція обшивати стіни «вагонкою», виготовленої з деревини, існує на протязі століть.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Мембрани та плівки JUTA - як закриття даху, а також пошкоджених ділянок житлових та промислових будівель.

Шановні партнери, компанія Euroizol продовжує працювати для задоволенням потреб клієнтів в будівельних матеріалах. Наразі існує широкий попит в матеріалах, які б забезпечили можливість тимчасового закриття пошкоджених ділянок будівель.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Підпокрівельні плівки - ДАНИНА МОДІ ЧИ ПРАВИЛА БУДІВНИЦТВА?

Найефективнішою і одночасно простою формою покриття є скатна (її ще називають «похила») форма даху. Така форма застосовувалася ще з часів будівництва перших житлових будівель, тому що вона забезпечувала найбільш ефективне відведення води з до

Читати далі
Вам знадобляться такі товари
Центр будівельної експертизи