Назад до меню
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
9:00 - 18:00 Вихiднi

Бітумна черепиця Cambridge Xtreme (52) Dual Black

  • Модель:78363
  • Виробник: IKO
  • Наявність:В наявності
  • Модель товару:0
  • Колір:Чорний

Двошарова, самоклеюча бітумна черепиця з базальтової посипкою і гарантією 30 років від виробника.

Ціна:
874.66 грн/м2
Мін. кількість
Замовити зараз Замовити в 1 клік
Переваги
Флагманська бітумна черепиця - вершина досконалості від компанії IKO. Двошарова, самоклеюча, з базальтової посипкою і неймовірною платинової гарантією 30 років від виробника. IKO пишається цим продуктом. Посудіть самі. По-перше, Cambridge Xtreme можна застосовувати на даху складної архітектури з діапазоном кутів нахилу від 9,5 до 90 градусів. По-друге, цю двошарову чрепицю IKO протестувала на стійкість до екстремальних погодних умов з сильним дощем і вітром. Навіть при куті нахилу даху 9,5 градусів черепиця демонструвала чудові властивості стійкості до погодних факторів. Як в аеродинамічній трубі з екстремальними вітровими навантаженнями, так і під час тесту, що імітує рясні опади, Cambridge Xtreme залишався стійким до протікання і розгерметизації - чудовий результат. По-третє, унікальна зона для кріплення цвяха Xpress Line забезпечує надійність кріплення всіх шарів біутмної черепиці до основи. 7 популярних кольорів, неймовірні ноу-хау виробника і надійна гарантія - запорука довговічності та естетичного задоволення від Вашого даху.
Модель товару: 0
Колір: Чорний
Гарантія, рік: 30
Кількість в упаковці, шт.: 20
Кількість шарів, од.: 2
Колекція: Cambridge Xtreme
Країна-виробник: Словакія
Переваги: Экстремальный наклон: ? 9,5° / ? 90°. Экстремальное сопротивление сильному ветру и дождю. Первая в мире самоклеящаяся ламинированная черепица.
Площа, м.кв.: 3.1
Тип бітуму: Оксидований
Торгова марка: IKO
Форма пелюсток: Cambridge
Група товарів: Бітумна черепиця
Відгуки
Написати відгук
Рейтинг
Який матеріал вибрати?
Який матеріал вибрати?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Як правильно змонтувати?
Як правильно змонтувати?
Які умови експлуатації?
Які умови експлуатації?
Допомога у виборі і розрахунку матеріалів
Консультація
+38 (044) 390-34-86
Електронна пошта
callcenter@mizol.com
Поширені запитання
Ви можете ознайомитися з питаннями користувачів нашого сайту і відповідями експертів на них. Також Ви можете задати своє питання і на нього підготують відповідь.
Добрий день. Підкажіть Підкладковий килим Bitumi 450 - він самоклеючий?
Питання
Добрий день! Підкладковий килим Bitumi 450 - не самоклейний. В асортименті компанії EUROIZOL, є два килими такого типу: 1. IKO Armourbase PRO PLUS (підкладковий килим, що має клейку смугу для проклейки нахлестів). 2. IKO Armourbase STICK (підкладковий килим, що самоклеїться по всіх площі).
Відповідь
Чи потрібен паро-гідробар'єр для відкритого дерев'яного навісу з бітумною черепицею за наявності сля ОСБ і руберойду
Питання
Добрий день! Пароізоляційна плівка в даній конструкції абсолютно не потрібна. Також немає особливої потреби і в гідроізоляційній плівці, оскільки покрівля не з металу, під яким через різницю температур може випадати конденсат з внутрішньої сторони. Якщо Ви будете виконувати підшивку зсередини навісу - тоді Вам буде необхідний вентильований зазор між підшивкою і OSB.
Відповідь
Добрий день! Що таке якісна бітумна черепиця і на що дивитися під час вибору?
Питання
Якість бітумної черепиці вимірюється європейським нормаївом EN 544 за такими критеріями: Міцність Водопроникність Реакція на вогонь Довговічність Випробування на зносостійкість Випробування на термічне старіння Осипання гранул
Відповідь
Добрий день, у мене трошки сиплеться матеріал бітумна черепиця, як зрозуміти він старий чи так і має бути?
Питання
Добрий день! З бітумної черепиці допускається осипання мінеральної крихти з розрахунку 20г на 1 м.кв. бітумної черепиці.
Відповідь
Який мінімальний кут нахилу даху для укладання вашої бітумної черепиці айко?
Питання
Мінімальний кут нахилу ската даху, за якого допускається монтаж бітумної черепиці IKO, становить 15 градусів. Дякуємо за запитання!
Відповідь
Підкажіть, будь ласка, навіщо під час монтажу бітумної черепиці використовують цвяхи? Тут відіграє роль температурний режим. Але яку роль? Заздалегідь вдячна!
Питання
Цвяхи під час монтажу бітумної черепиці необхідні для кріплення її до основи, інакше всю покрівлю просто здує під час сильного вітру. Температурний режим - це показник можливості застосування черепиці в різних кліматичних зонах, він вимірюється в діапазоні від мінімальної до максимально можливої температури застосування покрівлі і використовується при виборі марки черепиці.
Відповідь
Яка відмінність між Білтмор і Керабітом? Що прослужить довше і яка гарантія на матеріал?
Питання
Різниця між Biltmore і Kerabit полягає в трьох характеристиках цих бітумних черепиць: 1) кількість шарів бітуму 2) тип використовуваного бітуму 3) посипання верхнього шару Biltmore - це канадська прямокутна суцільна двошарова бітумна черепиця з 6-ти слів. Тобто, її фігурний верхній шар (бітум-склополотно-бітум) склеєний зі ще одним суцільним нижнім шаром (бітум-склополотно-бітум). У товщині така черепиця становить близько 5-7мм, завдяки чому бітумна черепиця має підвищену міцність і відмінні властивості гідроізоляції. Kerabit - це фінська одношарова бітумна черепиця фігурного вигляду. Її структура складається з 3-х шарів: бітум-стеклохост-бітум. Друга відмінність цих черепиць - це тип використовуваного бітуму. Для виробництва черепиці Biltmore використовується очищений оксидований бітум. Оксидування - це дорогий багатогодинний процес насичення сирого бітуму киснем, унаслідок якого бітум "старіє" до необхідної кондиції - стає температуростійким і очищеним від зайвих домішок. Такий бітум повністю готовий до використання і не вступає у взаємодію з киснем на покрівлі та не проявляє жодних реакцій на сонці. Kerabit виробляється з сбс-модифікованого бітуму. Модифікація бітуму - це процес додавання до сирого бітуму стирол-бутадієн-стирол-модифікатора, в результаті взаємодії з яким бітум стає стійким до низьких і високих температур. У цьому випадку дуже важливим моментом є якість модифікатора, яка визначатиме термін служби черепиці. Як правило, вимог до модифікатора ніякими нормами не пред'являється, тому кожен виробник використовує той матеріал, який вважає найкращим. Посипання верхнього шару в цих черепиць теж відрізняється. Biltmore посипається повністю пофарбованим у масі базальтовим гранулятом, який не вигорає
Відповідь
Яка перевага бітумної черепиці над ондуліном?
Питання
Добрий день! Щоб відповісти на ваше запитання, ми розглянемо ці матеріали з 3-х боків: виробництва і технічних характеристик, монтажу та експлуатації, гарантії та зовнішнього вигляду. Виробництво: Бітумна черепиця являє собою "пиріг" зі скловолокна, з двох боків залитого бітумом і вкритого із зовнішнього боку базальтовим гранулятом, а з внутрішнього - кварцовим піском, клейовою бітумною смугою і захисною плівкою, що запобігає склеюванню листів між собою. Нижче представлена схематично структура листа черепиці. Лист черепиці має розміри 1 х 0,3 м. Єврошифер (в т.ч. ТМ "Ондулін") являє собою хвилястий лист, що складається з целюлози, одержуваної з деревини або паперової вторинної сировини, просоченої бітумом з додаванням мінеральних речовин і під високим тиском спресованої в листи. У верхньому шарі листи ондуліна вкриваються спеціальною смолою і фарбувальними речовинами. Розміри листів ондуліна: 2 х 0,95 м З погляду технічних характеристик обидва матеріали є гідроізоляційними для покрівлі, обидва стійкі до лугів і корозії, безшумні під час дощу та екологічні. При цьому фарбування базальтового грануляту в масі забезпечує бітумній черепиці збереження кольору на весь період її служби (до 50-ти років), а щільне прилягання грануляту до шару бітуму унеможливлює його відпадання і оголення листа. Фарба ж, нанесена на будь-яку поверхню, як відомо, піддається зсиханню і відлущуванню. І, крім того, з часом вона змінює свій колір під впливом УФ, стаючи менш.
Відповідь
Не до кінця поклали бітумну черепицю, пішов дощ - що робити? Коли можна продовжувати роботи?
Питання
Добрий день! Роботи з укладання бітумної черепиці можна буде продовжувати після того, як основа під покрівлю повністю висохне і її вологість буде не більше ніж 21%.
Відповідь
Добрий день! Чому в Європу компанія постачає продукцію під торговою маркою CRC, а в Україну - Biltmore?
Питання
Добрий день! Компанія CRC у Канаді є дочірньою виробничою компанією концерну IKO. Саме ця компанія виробляє двошарову бітумну черепицю Biltmore, яка продається тільки на території Канади, і в Європу цей матеріал не поставляється. Команія MIZOL ввозить цей матеріал в Україну на правах ексклюзиву. На підтвердження цього IKO може надати сертифікат, в якому зазначено приналежність CRC концерну і лист про ексклюзивні права Mizol на ТМ Biltmore.
Відповідь
Центр будівельної експертизи
БІТУМНА ЧЕРЕПИЦЯ IKO - ЕКСПЕРТ З ПОКРІВЕЛЬНИХ РІШЕНЬ

IKO є визнаним світовим лідером з виробництва бітумної черепиці. Крім того єдиним Європейським виробником, який може покладатися на "ноу-хау" і технічно прогресивні рішення, спеціально розроблені на заводах IKO в Канаді та США - батьківщині біту

Читати далі
Думки експертів
Погляд європейців на культуру будівництва дахів в Україні. Спостереження і висновки

Партнери MIZOL з канадської компанії IKO відвідали Україну і проаналізували стан українських дахів. Мартін Матвей і Нік Коккеленберг поділилися з нами своїми враженнями і відзначили, що на даний момент серед покрівельного матеріалу домінує стара

Читати далі
Статті / Огляди
ДУМАЙ ЗАРАЗ, ЩОБ НЕ АДАПТУВАТИ НАВЕСНІ!

Кожен з нас мріє про те, щоб побудувати свій ідеальний будинок, в якому ви і ваша сім'я будуть відчувати себе захищено, тепло і затишно. Але на шляху досягнення своїх бажань ми неминуче стикаємося з труднощами. Що ж робити, якщо не встиг добудувати будино

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Яку бітумну черепицю вибрати

Бітумна черепиця – це один із найпопулярніших покрівельних матеріалів для скатних дахів нашого часу.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
П'ять методів як утеплити горище або метод прибрати конденсат під дахом

Утеплене горище дозволяє заощадити до 30% на опаленні. І вже цього достатньо, щоб зайнятися питанням його утеплення. Але горищне приміщення можна утеплити та влаштувати там ще одну кімнату – майстерню чи художню студію. А якщо утеплити якостей

Читати далі
Раніше, Ви переглядали
Вам знадобляться такі товари
Центр будівельної експертизи