Назад до меню
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
9:00 - 18:00 Вихiднi

Геотекстиль Low&Bonar Tipptex BS 16 (5x100 м)

  • Модель:44981
  • Виробник: Tipptex
  • Наявність:Архів
  • Модель товару:1105203

Tipptex BS - це нетканий термічно зміцнений іглопробивний геотекстиль, виготовлений з 100% поліпропіленових волокон.

Ціна:
67.66 грн/м2
Уточнити наявність
Переваги
Tipptex BS - це нетканий термічно зміцнений іглопробивний геотекстиль, виготовлений з 100% поліпропіленових волокон, виробництва компанії Bonar Geosyntetics Kft (Угорщина). Крім механічного скріплення матеріал піддається подальшому термічному зміцненню з двох сторін.
Модель товару: 1105203
Граничне подовження, %: 45
Довжина, м: 100
Країна-виробник: США
Межа міцності на розрив (MD/TD), кН/м.кв.: 16
Області застосування: 1.Роздільний шар між екструдованим пінополістиролом, бітумними матеріалами і ПВХ-мембраною Flagon; 2.Захист ПВХ і ТПО-мембран, а також екструдованого пінополістиролу від механічних пошкоджень.
Опір до статичного продавлювання CBR, кН: 2.8
Поверхнева щільність, г/м.кв.: 200
Продавлювання конусом, мм: 19
Розмір пір О90w, мкм: 80
Серія: BS 16
Товщина при навантаженні 2 кН/м.кв., мм: 1.3
Функції: Поділ і зміцнення шарів грунту, захист дренажного шару від попадання дрібних ґрунтових часток, а також запобігання механічних пошкоджень гідроізоляційного матеріалу або утеплювача в процесі монтажу і експлуатації.
Ширина, м: 5
Матеріал: Поліпропілен (PP)
Група товарів: Нетканий термічно зміцнений
Відгуки
Написати відгук
Рейтинг
Який матеріал вибрати?
Який матеріал вибрати?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Як правильно змонтувати?
Як правильно змонтувати?
Які умови експлуатації?
Які умови експлуатації?
Допомога у виборі і розрахунку матеріалів
Консультація
+38 (044) 390-34-86
Електронна пошта
callcenter@mizol.com
Поширені запитання
Ви можете ознайомитися з питаннями користувачів нашого сайту і відповідями експертів на них. Також Ви можете задати своє питання і на нього підготують відповідь.
Покрівля навісу з ПВХ-мембрани Якщо потрібно влаштувати мембранну покрівлю навісу без утеплення, як кріпити і який конструктив (підоснова)?
Питання
Добрий день! Якщо ми Вас правильно зрозуміли, і питання йде саме про застосування ПВХ-мембрани, то: 1. Мебрана монтується на суцільний настил з OSB завтовшки мінімум 12 мм 2. Між OSB і ПВХ-мембраною обов'язково необхідно влаштувати захисний шар із геотекстилю Tipptex BS25 3. Мембрану кріплять до OSB за допомогою покрівельного саморіза по дереву і притискної тарілки
Відповідь
Ремонт покрівлі з руберойду Добрий день, скажіть, будь ласка, чи потрібно здирати старий руберойд (їх там шарів п'ять) на Масандрі, яка протікає, під нею кухня, і класти новий, і скільки шарів краще покласти і який руберойд міцніший, спасибі
Питання
Добрий день! Ми не займаємося руберойдом, можемо запропонувати Вам варіант з ПВХ-мембраною Flagon. ПВХ-мембрана укладається на старий шар ребероїду через захисний шар з геотекстилю Tipptex BS25. Прибирати старі шари руберойду варто, якщо конструкція покрівлі містить велику кількість вологи і її треба просушити.
Відповідь
Доброго дня, чи можна укладати ТПО мембрану на суцільний настил з дощок? Якщо так, то яке армування мембрани краще підійде: склополотно або поліетиленова сітка? Чи потрібно під мембрану укладати геотекстиль?
Питання
Так, укладати ТПО-мембрану на суцільний настил з дощок можна, але водночас, в обов'язковому порядку, необхідно використовувати між ТПО-мембраною і дощатим настилом захисний шар з геотекстилю щільністю не менше 300 г/м2, наприклад, можна використовувати геотекститІл Тірртех BS25. Тип армування ТПО-мембрани обирають виходячи зі способу кріплення мембрани. Для механічного типу кріплення - поліестерове армування, для баластного - армування зі скловолокна.
Відповідь
Доброго дня. Цікавить тканинний геотекстиль, який укладатиметься на терасу 9 на 3,5 м. Кут нахилу 7 см на 3,5 м. На наявну поверхню євроруберойд верхній шар, під садовий паркет. Що можете порадити?
Питання
Добрий день. На жаль, не до кінця зрозуміле питання. Подивіться нашу типову конструкцію з терасною дошкою і якщо у Вас залишаться питання наберіть - 050 566 78 78.
Відповідь
Цікавить розділення ґрунту і ЩПС С5 - підібрали Геотекстиль TipptexBS (B). І армування асфальтобетону. Хаотичні тріщини "черепашка". Зверху хочемо прокласти вирівнювальний 3 см і верхній 5 см. Що підібрати в цьому випадку?
Питання
Добрий день! Для поділу ЩПС С5 як альтернативу TipptexBS так само можете розглянути варіант з Typar SF, обидва варіанти підходять. Для армування, а також позбавлення від тріщин рекомендуємо застосувати склосітку Asphaltex Glass додатково просочену бітумною емульсією.
Відповідь
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи обов'язкова сертифікація геотекстилів для дорожнього будівництва в Україні?
Питання
Добрий день! З 1 січня 2018 року обов'язкову сертифікацію в Україні скасовано.
Відповідь
Добридень. Цікавить стрічка для проклеювання нахлестів геотекстилю
Питання
Добридень! Геотекстиль (Typar SF або Tipptex) укладається внахлест без додаткового скріплення стрічками. Якщо для зручності виконання робіт Вам необхідно скріпити геотекстиль, у місці нахльосту можна зробити прихватку геотекстилю за допомогою будівельного фена (апарата гарячого повітря). Дякую за питання!
Відповідь
У чому принципова різниця між геотекстилем Tipptex і TyparSF?
Питання
Здрастуйте! Принципова різниця полягає в способі виробництва. Tipptex BS - нетканий голкопробивний (механічно скріплений) геотекстиль з подальшим термічним зміцненням. За рахунок термоусаженності він має значно поліпшені механічні характеристики порівняно зі звичайним голкопробивним геотекстилем. Typar SF - нетканий термічно скріплений геотекстиль, виготовлений з нескінченних волокон. За рахунок цього, він має високі початкові механічні характеристики та високі фільтраційні властивості. Якщо підсумувати: Tipptex BS - має відмінні міцнісні, але малі фільтраційні властивості. Оптимально працює як захисний і розділювальний шар. Typar SF - має відмінні міцнісні та фільтраційні властивості. Оптимально працює як розділювальний, фільтраційний і стабілізувальний шар. Дякуємо за запитання!
Відповідь
Стара плоска покрівля, вкрита в 2 шари руберойдом, покрівля протікає (перед козирком утворилося заглиблення. 2-4см) Одноповерхове не житлове приміщення приблизно 100 кв м.
Питання
Для визначення витрат на реконструкцію покрівлі спершу необхідно знайти оптимальне для Вашого випадку рішення. Ціна сильно варіюється від стану покрівлі, матеріалів, що будуть застосовуватися і фронту робіт. Навскидку, Вам знадобляться такі матеріали: геотекстиль Tipptex BS 25 (для розділення руберойду і ПВХ мембрани); ПВХ мембрана армована з ультрафіолетовою стабілізацією; кріплення; ПВХ бляха для влаштування карниза та інших елементів. Визначити вартість пирога і знайти монтажну бригаду Вам допоможуть наші дилери.
Відповідь
Доброго дня! Є геотекстиль Tipptex і Typar, обидва виробляються з поліпропілену, властивості та функції ідентичні. Хотілося б зрозуміти, у чому їхня різниця (крім процесу виробництва), у чому їхня різниця, де який текстиль краще застосовувати і чому?
Питання
Добрий день! Відмінності між геотекстилями Tipptex і Typar SF полягають якраз у методі виробництва, а з огляду на це і в області застосування. Tipptex - це голкопробивний геотекстиль, який переважно виконує функції захисту гідроізоляційних мембран, а таку функцію, як фільтрація, цей матеріал не зможе виконувати через свою товщину і структуру, для цих цілей використовується термічно скріплений геотекстиль Typar SF. Геотекстиль Typar SF є більш жорстким матеріалом, завдяки термічному скріпленню всіх волокон і однорідністю всієї поверхні полотна, він краще і довше сприймає навантаження, в разі локальних пошкоджень не рветься. Більш детальну відмінність цих продуктів потрібно розглядати в конкретному конструктивному рішенні.
Відповідь
Проекти та рішення
Тканий і не тканий геотекстиль

Не так давно в будівельній індустрії з'явився новий матеріал геотекстиль, який відразу ж підкорив фахівців своїми унікальними технічними характеристиками.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Тканий і нетканий ГЕОТЕКСТИЛЬ

Не так давно в будівельній індустрії з'явився новий матеріал геотекстиль, який відразу ж підкорив фахівців своїми унікальними технічними характеристиками.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Супердифузійна підпокрівельна мембрана Евробарьер F150 – краще рішення для фальцевих покрівель.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Софіт - НАВІЩО ЦЕ ПОТРІБНО?

Довести кожне розпочату справу до ідеального стану - це завжди важливо. Особливо, якщо мова йде про будівництво вашого будинку, особливо - якщо мова йде про досконалість вашої даху. Софіти - відносно нове, але вже дуже популярне рішення для обшивки ......

Читати далі
Вам знадобляться такі товари
Центр будівельної експертизи