Назад до меню
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
9:00 - 18:00 Вихiднi

Пароізоляційна мембрана JUTAVAP 120 2 12

  • Модель:19661
  • Виробник: Паробар'єр
  • Наявність:В наявності
  • Модель товару:0

Ціна:
44.72 грн/м2
Мін. кількість
Замовити зараз Замовити в 1 клік
Переваги
Пароізоляційна мембрана призначена для застосування в будинках зі змінною вологістю (дачі / котеджі), і в якості регульованої пароізоляції при будівництві енергозберігаючих будинків.
Модель товару: 0
Вага, кг: 9
Висота, м: 0.13
Довжина, м: 50
Країна-виробник: Чехія
Міцність при розтягуванні, Н/50 мм: 180
Паропроникність, м: 12
Поверхнева щільність, г/м.кв.: 120
Призначення: Пароізоляція
Тип: Мембрана
Торгова марка: Паробар'єр
Ширина, м: 1.5
Відгуки
Написати відгук
Рейтинг
Який матеріал вибрати?
Який матеріал вибрати?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Як правильно змонтувати?
Як правильно змонтувати?
Які умови експлуатації?
Які умови експлуатації?
Допомога у виборі і розрахунку матеріалів
Консультація
+38 (044) 390-34-86
Електронна пошта
callcenter@mizol.com
Поширені запитання
Ви можете ознайомитися з питаннями користувачів нашого сайту і відповідями експертів на них. Також Ви можете задати своє питання і на нього підготують відповідь.
У нас старий будинок дідуся, бабусі, 64 м кв. хочемо утеплити дах (підлогу горища). Дах не тече, зверху шифер. Конденсату в будинку немає. Двоконтурний котел. Але в зиму дуже холодно. Майстри пропонують оскільки останній шар підлоги горища йде глина 10см, що не потрібно стелити паробарер (його функцію буде виконувати глина). товщину мінеральної вати рекомендують 15 або 20 см. І кажуть, що зверху мінеральної вати можна покласти агроволокно (а не гідроізоляцію, бо не достатньо коштів, щоб нарощувати балки, щоб робити над мінватою вентиляційний простір, і дах водостічний, ніде не протікає. Чи можна так робити тобто на глину кладемо мінвату між балками. А зверху минути агроволокно, а потім кілька листів ОSВ.S і яку краще товщину мінвати. Дуже вдячна буду за відповідь
Питання
День добрий. Глина дійсно може виконувати функцію пароізоляції, але для цього її слід перевірити на наявність тріщин або іншу неоднорідність, особливу увагу слід звернути на місця примикання глини до стін, комунікацій тощо. У разі, якщо Ви вирішите відмовитися від шару пароізоляції, особливо ретельно слід виконати вентиляцію горища, щоб усі надлишки водяної пари могли вийти. Для описаного Вами перекриття неопалюваного горища згідно з ДБН В.2.6-31:2021 "Теплова ізоляція та енергоефективність будівель" для першої та другої температурної зони товщина утеплювача з мінеральної вати складає 25см (кратність плит 5см). Якщо закривати утеплювач плитами OSB, то їх потрібно або перфорувати, або укладати неширокі листи з широким зазором, щоб була можливість вентилювати простір між OSB і утеплювачем. За технологією для захисту утеплювача від намокання та охолодження (через вентиляцію приблизно 5 см верхнього шару м'якого утеплювача не працює як утеплювач через те, що там гуляє холодне повітря) слід використовувати супердифузійну мембрану, яка при цьому вільно пропускає надлишки водяної пари з товщі утеплювача. Агроволокно не виконує функції супердифузійної мембрани і не протестоване на роботу в таких конструкціях.
Відповідь
Чи можна підпокрівельну мембрану залишити на зиму на покрівлі без покрівельного покриття? Чи не втратить свої властивості мембрана на покрівлі без накриття на зиму
Питання
Добрий день! Згідно з європейськими будівельними нормами підпокрівельні мембрани не призначені для консервації покрівлі на зиму, а мембрана має бути закрита покрівельним покриттям або тимчасовим покрівельним покриттям протягом 2-3 тижнів після її укладання.
Відповідь
Який краще обрати паробар'єр та гідробарєр, з армованою сіткою чи без?
Питання
Доброго дня! Армована сітка надає міцності на розтяг та розрив матеріалу. Дану міцність можна забезпечити не тільки армованою сіткою, а наприклад спанбондом, як  у пароізоляційної мембрани Паробар'єр VAP. Якщо порівнювати саме полієтиленову плівку з армуванням сіткою, та полієтиленову плівку без армування, то з армуванням краще, так як плівка аналогічної товщини без армування пошкодиться при вкладанні. 
Відповідь
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи можна використовувати паробар'єр VAP у будинку з постійним проживанням? І друге питання: який паробар'єр використовувати в санвузлі (душова кабіна, унітаз біде, умивальник) і кухні, обидва межують між собою. Заздалегідь спасибі велике.
Питання
Добрий день! Паробар'єр VAP можна використовувати в будинку з постійним проживанням, але слід пам'ятати, що Паробар'єр VAP не можна використовувати для ванних кімнат, кухонь, басейнів та інших приміщень з постійною підвищеною вологістю. Також його не можна використовувати у високогір'ї, там як там в рази більший тиск водяної пари. Для санвузла і кухні підійде Паробар'єр Н110
Відповідь
Вата між двома шарами паробар'єру Добрий день. Підкажіть чи можна ставити вату між двома паробар'єрами.
Питання
Доброго дня! У нашому кліматичному поясі, де зимою переважно "мінус", а влітку помірно спекотно, не бажано влаштовувати конструкції зовнішніх огороджень за схемою "пароізоляція-мінераловатний утеплювач-пароізоляція", так як перепад тисків водяного пару всередині/ззовні приміщення взимку набагато більший ніж влітку.   Такі конструкції можна зустріти наприклад у Іспанії, де влітку велика спека і в приміщеннях працюють кондиціонери, причому зима не є холодною. Притому, для такої конструкції обов’язково слід виконувати тепло-вологісний розрахунок конструкції.  
Відповідь
Чому промокає мембрана юта 115 через 2 роки?
Питання
Добрий день! Варіантів може бути багато. Основні причини це: - мембрана довгий час піддавалася УФ випромінюванню; - на мембрану потрапили антипірени або інші хімікати, якими обробляють дерево; - не був влаштований вентильований зазор між мембраною і покрівельним покриттям, що призвело до температурного шоку; - виробничий брак. Для того, щоб краще розуміти, що саме трапилося з мембраною, надішліть будь ласка фото мембрани на розкритій покрівлі на пошту clientcenter@euroizol.com .
Відповідь
Добрий день. Для утеплення приватного будинку з постійним проживанням чи має сенс використовувати Паробар'єр VAP? Євробар'єр, базальтова вата, паробар'єр VAP, гіпсокартон?
Питання
Добрий день! Паробар'єр VAP - це продукт нового покоління, який завдяки зменшеному значенню опору дифузії водяної пари, як порівняти зі звичайними пароізоляційними плівками, дає змогу досягти в приміщенні мікроклімату, схожого на мікроклімат дерев'яного будинку. Тобто, за інших рівних умов, у приміщенні з Паробар'єр VAP "легше дихати", ніж у приміщенні зі звичайною пароізоляційною плівкою. Але, через, знову ж таки, порівняно малий опір дифузії водяної пари, Паробар'єр VAP не можна використовувати для ванних кімнат, кухонь, басейнів та інших приміщень з постійною підвищеною вологістю. Також його не можна використовувати у високогір'ї, там як там в рази більший тиск водяної пари. Якщо підсумувати, Паробар'єр VAP - чудове рішення для житлових приміщень без підвищеної вологості і розташованих не у високогір'ї.
Відповідь
Добрий день. Утеплюю мансарду 250мм з них 150 між кроквами і 100 між металевим каркасом, до якого буде приклеєна пароізоляція. чи можна кріпити одразу по пароізоляції без вентзазору гіпсокартон? І якщо так, то яку краще плівку купити?
Питання
Доброго дня! По-перше, вентильований прошарок означає, що у прошарку має відбуватися суттєвий рух повітря . У горизонтальній площині, без суттєвої різниці температур на вході та на виході з прошарку, руху повітря не буду. Отже якщо Ви навіть і влаштуєте прошарок - він не буде вентильованим, а буде просто прошарок зі стоячим повітрям. По-друге, для вологісних та температурних умов мансард, між внутрішнім облицюванням та шаром пароізоляції вентильований прошарок взагалі не потрібен.  По-трете, для того, щоб мінімально пошкодити плівку при механічній фіксації шару внутрішнього облицювання, виконують додаткову підсистему, так як точок механічного кріплення облицювання на 1кв.м. зазвичай в рази більше, ніж точок механічного кріплення підсистеми. Спочатку кріплять через плівку підсистему, потім до підсистеми кріплять вже внутрішнє облицювання.   Класичною для застосування у Вашому випадку є пароізоляційна плівка ПАРОБАРЬЕР Н110.  Зверніть увагу - завжди при влаштуванні пароізоляційних плівок слід обов’язково проклеювати всі напуски полотен плівки та місця її примикань. За посиланням Ви зможете знайти інструкцію з монтажу плівки.
Відповідь
Підкажіть будь ласка. Утеплюю металевий гараж усередині пінопластом 0.5.см.Чим потрібно накривати паробарером або гідробарером? З верху буду крутити осб плиту.???
Питання
Добрий день! Згідно з українськими нормативними документами в галузі будівництва та законами фізики, утеплювати найкраще і необхідно зовні, а не всередині приміщення. Якщо, все-таки, утеплення відбувається зсередини приміщення, то для уникнення утворення конденсату в товщі утеплювача слід ретельно виконати пароізоляційний шар між утеплювачем і внутрішнім облицюванням. Тобто у Вашому випадку необхідно використовувати Паробар'єр, з обов'язковим проклеюванням усіх напусків і примикань стрічкою К2 або Ал-1. Також краще мінімізувати кількість механічних кріплень через Паробар'єр і спробувати їх герметизувати, наприклад, у місцях передбачуваних кріплень наклеїти на паробар'єр латочки зі стрічки К2 і механічно кріпити напрямні для ОСБ вже через стрічку К2. Бутилкаучук у стрічці К2 обволікає саморіз і таким чином герметизує місце пробою пароізоляції.
Відповідь
Використання плівки Паробар'єр як паро-гідро ізоляції під час укладання ламінату Підкажіть, будь ласка, чи можливо використовувати Паробар'єр H90 як паро-гідро ізоляцію під час укладання ламінату на підлогу (стяжку)? якщо так, яким боком його класти? якщо ні, які у Вас є альтернативи? Спасибі велике. Олександр
Питання
Добрий день, Олександре! Так, цей матеріал можна так використовувати, але тільки в разі, якщо стяжка гладка і не має видимих нерівностей, інакше є велика ймовірність пошкодження пароізоляційної плівки. Немає різниці в стороні укладання пароізоляційної плівки Паробар'єр Н90, матеріал працює в дві сторони однаково. Дякуємо за запитання!
Відповідь
Центр будівельної експертизи
ЯК обшити будинок сайдингом?

На території країн колишнього СНД традиція обшивати стіни «вагонкою», виготовленої з деревини, існує на протязі століть.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Як утеплити дах

Утеплення даху – це не тільки економія на опаленні, але і можливість отримати додаткову кімнату, якщо зробити з горища мансарду.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Мембрани та плівки JUTA - як закриття даху, а також пошкоджених ділянок житлових та промислових будівель.

Шановні партнери, компанія Euroizol продовжує працювати для задоволенням потреб клієнтів в будівельних матеріалах. Наразі існує широкий попит в матеріалах, які б забезпечили можливість тимчасового закриття пошкоджених ділянок будівель.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Підпокрівельні плівки - ДАНИНА МОДІ ЧИ ПРАВИЛА БУДІВНИЦТВА?

Найефективнішою і одночасно простою формою покриття є скатна (її ще називають «похила») форма даху. Така форма застосовувалася ще з часів будівництва перших житлових будівель, тому що вона забезпечувала найбільш ефективне відведення води з до

Читати далі
Центр будівельної експертизи
САЙДИНГ АБО ШТУКАТУРКА? «БИТВА» ЗА ФАСАД

У будівництві Вашого будинку настав час обробки фасаду. Виникає питання, якому з існуючих основних видів обробки віддати перевагу? Оскільки фасад покликаний виконувати як естетичні функції, так і захисні (гідроізоляція, теплоізоляція, шумо.....

Читати далі
Вам знадобляться такі товари
Центр будівельної експертизи