Назад до меню
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
9:00 - 18:00 Вихiднi

Захист від потрапляння гравію Flagon

  • Модель:45155
  • Виробник: FLAGON ПВХ
  • Наявність:Архів
  • Модель товару:1105201
  • Колір:Чорний

Захист від потрапляння гравію Flagon

Ціна:
262.72 грн/шт
Уточнити наявність
Переваги
Захист від потрапляння гравію Flagon
Модель товару: 1105201
Колір: Чорний
Області застосування: Плоскі покрівлі
Серія: AT
Функції: Служить для установки на дренажні покрівельні воронки для запобігання попадання в водостік гравію
Група товарів: Аксесуари
Відгуки
Написати відгук
Рейтинг
Який матеріал вибрати?
Який матеріал вибрати?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Скільки матеріалу буде потрібно?
Як правильно змонтувати?
Як правильно змонтувати?
Які умови експлуатації?
Які умови експлуатації?
Допомога у виборі і розрахунку матеріалів
Консультація
+38 (044) 390-34-86
Електронна пошта
callcenter@mizol.com
Поширені запитання
Ви можете ознайомитися з питаннями користувачів нашого сайту і відповідями експертів на них. Також Ви можете задати своє питання і на нього підготують відповідь.
Покрівля навісу з ПВХ-мембрани Якщо потрібно влаштувати мембранну покрівлю навісу без утеплення, як кріпити і який конструктив (підоснова)?
Питання
Добрий день! Якщо ми Вас правильно зрозуміли, і питання йде саме про застосування ПВХ-мембрани, то: 1. Мебрана монтується на суцільний настил з OSB завтовшки мінімум 12 мм 2. Між OSB і ПВХ-мембраною обов'язково необхідно влаштувати захисний шар із геотекстилю Tipptex BS25 3. Мембрану кріплять до OSB за допомогою покрівельного саморіза по дереву і притискної тарілки
Відповідь
Ремонт покрівлі з руберойду Добрий день, скажіть, будь ласка, чи потрібно здирати старий руберойд (їх там шарів п'ять) на Масандрі, яка протікає, під нею кухня, і класти новий, і скільки шарів краще покласти і який руберойд міцніший, спасибі
Питання
Добрий день! Ми не займаємося руберойдом, можемо запропонувати Вам варіант з ПВХ-мембраною Flagon. ПВХ-мембрана укладається на старий шар ребероїду через захисний шар з геотекстилю Tipptex BS25. Прибирати старі шари руберойду варто, якщо конструкція покрівлі містить велику кількість вологи і її треба просушити.
Відповідь
Як відомо для покрівельних ПВХ мембран шкідливий контакт з бітумом. Чи можна використовувати уайт спірит для очищення бітумних плям з ПВХ покрівлі?
Питання
Добрий день! Очищувач, який Ви запитуєте, використовувати не можна. Необхідно використовувати спеціальний очищувач для ПВХ-мембран на кшталт Sika Cleaner
Відповідь
Чи можна укладати мембрану безпосередньо на руберойд? На з/б плиті даху неопалюваного гаража лежить руберойд, який почав протікати. Чи можу я покласти на руберойд гідробар'єр (євробар'єр), зверху встановити лаги, решетування і закрити профнастилом? Заздалегідь вдячний за пораду!
Питання
Добрий день! Все залежить від кута нахилу ската покрівлі. Гідробар'єр взагалі не підходить, оскільки в контакті з поверхнею він пропускає воду. Євробар'єр як підпокрівельний гідрозахист укладають від 17° з обов'язковим проклеюванням усіх нахлестів стрічкою типу М2 або М1. Старий руберойд у будь-якому разі має нерівності поверхні. Тому перед укладанням Євробар'єру поверхню необхідно зачистити і використовувати Євробар'єр з нижнім спанбондом підвищеної міцності, наприклад Євробар'єр Плюс. Також акцентуємо Вашу увагу, що профлист можна укладати тільки від 11°, допускається укладання від 5,5° тільки за обов'язкової герметизації всіх стиків. Навіть якщо Ваша покрівля є неутепленою, все одно необхідно буде влаштувати вентиляцію підпокрівельного простору для того, щоб дерев'яні лаги не згнили. Також, лаги не повинні перешкоджати стоку води/конденсату по підпокрівельній гідроізоляції. Ви можете виконати ремонт Вашої покрівлі також за допомогою ПВХ-мембрани, цей варіант особливо актуальний, якщо Ваша покрівля має ухил менше 11°. Для цього по руберойду необхідно буде виконати розділовий шар з геотекстилю типу Tipptex BS25 і потім, зверху, за допомогою механічної фіксації і подальшого зварювання феном для покрівельних мембран області нахлеста полотен мембрани, змонтувати ПВХ-мембрану типу Flagon SR.
Відповідь
Чи можна укладати мембрану безпосередньо на утеплювач з мінеральної плити для плоскої покрівлі
Питання
Добрий день! Так, гідроізоляційні ПВХ або ТПО мембрани укладаються безпосередньо на мінераловатний утеплювач.
Відповідь
Добрий вечір. Підкажіть чи можна сіру пвх-мембрану товщиною 1,2 мм. Постелити у водойму зворотним боком. Тобто чорним
Питання
Темна сторона пвх-мембрани практично не має УФ-стабілізації, тому термін експлуатації пвх-мембрани буде значно меншим у разі потрапляння УФ-променів. P.S. Цей тип мембран можна використовувати тільки для резервуарів з технічною водою.
Відповідь
Добрий день! скажіть, чи можу я накрити дерев'яний склад не руберойдом, а Геомембраною (шипоподібною зокрема)? спасибі
Питання
Добрий день! Шипоподібна геомембрана не є гідроізоляцією для покрівлі як основна гідроізоляція, оскільки не відповідає вимогам згідно з ДБН В.2.6-220:2017. В якості гідроізоляції для плоскої покрівлі можете так само розглянути ПВХ або ТПО мембрани Flagon.
Відповідь
Добрий день, яке вагове навантаження витримує ПВХ мембрана?
Питання
Добрий день. Згідно з технічним листом, опір статистичному навантаженню дорівнює 20 кг за EN 12730. Дякуємо за запитання!
Відповідь
Реконструкція тераси Яку мембрану або гідробар'єр порекомендуєте для відкритої мансарди? Зараз вона вкрита плиткою і в деяких місцях плитка піднялася і вода просочується в кімнату і коридор. І чим поверх мембрани накрити цю площу?
Питання
День добрый! Вам может подойти ПВХ-мембрана Flagon SR, если производить финишное покрытие из террасной доски, или Flagon SV, если снимать существующую плитку, или укладывать новую. Лучше снять существующую плитку к слою гидроизоляции и дать возможность конструкции просохнуть, иначе нужно ставить принудительную вентиляцию в толщу конструкции.
Відповідь
Який матеріал найкраще підійде для ГІДРОІЗОЛЯЦІЯ ПЛОСКОГО ДАХУ?
Питання
З метою гідроізоляції покрівельного покриття рекомендуємо розглянути варіант ПВХ- або ТПО- мембрани Flagon з УФ-стабілізацією для механічного кріплення. Термін служби від 30 років; висока міцність на прокол, розрив і розтягнення; зберігає еластичність за низьких температур; група горючості Г-1.
Відповідь
Центр будівельної експертизи
ЯК Забрати вогкості З підвалу?

Бувають випадки, коли джерело підвищеної вологості очевидний. Але іноді, визначити звідки в підвалі вогкість буває зовсім не просто, і зробити це може тільки фахівець за допомогою спеціального обладнання.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Софіти для даху: як вибрати n які переваги

Софіти - це панелі з ПВХ або металу, які встановлюються на кінці крокв для захисту підпокрівельного простору.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Сходи на горище - БЕЗПЕЧНИЙ ШЛЯХ НАВЕРХ

Відповідно, доступ до горища повинен бути завжди вільний і максимально зручним. Як це можна зробити зараз? Саме про вирішення цього питання і піде мова в нашій статті.

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Як обрати матеріал для відновлення фасаду?

Читати далі
Центр будівельної експертизи
Ремонт пошкодженої покрівлі з бітумної черепиці.

Однією з переваг покрівлі з бітумної черепиці є те, що вона досить легко ремонтується. Та тут важливо ретельно дослідити ступінь пошкодження покрівлі. Оскільки крім покрівельного матеріалу, може бути порушена гідроізоляція а також...

Читати далі
Вам знадобляться такі товари
Центр будівельної експертизи